Víza do Afghánistán | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza do Afghánistánu potřebujete tyto dokumenty:

  • Cestovní pas s platností minimálně 6 měsíců po předpokládaném vstupu do země;
  • 2x fotografie pasového format;
  • 1 x kompletně vyplněný formulář ( v anglickém jazyce);

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Bankovní poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum Jednovstupové vízum (30 dnu) 1400 70 600 2070
Obchodní vízum Mnohovstupové vízum (rok) 2800 70 600 3470

 

Comments are closed.