Víza do Alžírsk | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza do Alžírské Republiky potřebujete tyto dokumenty:

  1. Platný pas (minimálně 6 měsíců) se třemi volnými stránkami.
  2. Žádost o vízum ve dvou (02) vyhotoveních, která bude správně vyplněná a podepsaná žadatelem
  3. Dvě nové a stejné fotografie pasového formátu.
  4. Cestovní pojištění.

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum do 90 dnů 1800 750 2550
nad 90 dnů 3000 750 3750
Obchodní vízum do 90 dnů 1800 750 2550
nad 90 dnů 3000 750 3750
Pracovní vízum do 90 dnů 1800 750 2550
nad 90 dnů 3000 750 3750
Soukromé vízum do 90 dnů 1800 750 2550
nad 90 dnů 3000 750 3750

 

Comments are closed.