Víza do Ázerbajdžán | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza do Ázerbajdžánské republiky potřebujete tyto dokumenty:

  1. Cestovní pas (+kopii dvojstránky s fotografií) s minimálně jednou volnou dvoustránku určenou pro víza. Platnost cestovního pasu musí minimálně o 6 měsíců přesahovat platnost uděleného víza;
  2. 2 x Fotografii pasového format;
  3. 1 x Vyplněný vízový formulář
  4. Doklad o zaplacení konzulárního poplatku.
  5. Pozvaní od azerbájdžánského subjektu.

 

Turistika: doklad o rezervací letenky, doklad o rezervací hotelu.

Platnost víza: 30 dní až 3 měsíce

Služební vízum: Pozvání na vjezd od MZV Azerbájdžánu.

Platnost víza: 30 dní až 1 rok

 

Konzulární poplatek – 35 euro

Doba vyřízení víza: 5 až 10 dnů.

Comments are closed.