Víza do Bangladeš | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza potřebujete tyto dokumenty:

  1. Electronicky formulář
  2. Cestovní pas s platností minimálně 6 měsíců po předpokládaném vstupu do země;
  3. Současná fotografie pasového formátu v digitální podobě (soubor JPEG nebo PNG).
  4. Doklad o rezervaci letenky a hotelu.
  5. Mezinárodní očkovací průkaz jako doklad o očkování proti tyfu, paratyfu A a B, choleře, tetanu a obrně. Očkování proti žluté zimnici.

 

Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Jednovstupové vízum ( 30 dnů ) 560 675 1235
Mnohovstupové vízum ( rok ) 1120 675 1795

Comments are closed.