Víza do Ghana | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza do Ghanské Republiky potřebujete tyto dokumenty:

  1. Platný cestovní pas (+kopii dvojstránky s fotografií) s minimálně jednou volnou dvoustránku určenou pro víza. Platnost cestovního pasu musí minimálně o 6 měsíců přesahovat platnost uděleného víza;
  2. 4 x vyplněný formulář
  3. Platné potvrzení o očkování proti žluté zimnici
  4. Rezervace zpáteční letenky;
  5. 4 x Fotografii pasového format;

Turistika: zvací dopis příbuzného/přátel z Ghany nebo doklad o rezervací hotelu.

Služební vízum: Pozvání vydané partnerským podnikem v Ghane

 

Doba vyřízení víza:

2 – 3 týdny (min. 10 pracovních dní od podání na ambasádu)

 

Platnost víza: jednovstupé vízum – 3 měsíce od vydání pro pobyt max. 60 dní – povolená délka pobytu může být specifikována při vstupu do země imigračním úředníkem

vícevstupé vízum – 6 měsíců od vydání pro pobyt max. 60 dní,

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum Jednovstupové vízum (od 30 do 90 dnů) 1000 675 1675
Obchodní vízum multi do 6 měsíců 2000 675 2675

 

Comments are closed.