Víza do Indonesia | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza potřebujete tyto dokumenty:

  • Сestovní pas platný 6 měsíců po návratu z Indonésie s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x Fotografii pasoveho formátu
  • 1 x Vyplněný vízový formulář
  • Kopie zpáteční letenky
  • Plán cestování v Indonésie

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum do 30 dnu neni potreba
Multi 90 dnů 1250 700 1950
Obchodní vízum Jednovstupové vízum 2625 700 3325
Multi na rok 2750 700 3450

Comments are closed.