Víza do Iran | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza potřebujete tyto dokumenty:

  1. Cestovní pas (+ barevna kopie dvojstránky s fotografií)Platnost cestovního pasu musí minimálně o 6 měsíců přesahovat platnost uděleného víza;
  2. Vízový formulář vyplněný
  3. Barevnou fotografii.
  4. Cestovní pojištění(+ jeho kopii)
  5. Výpis z bankovního účtu za poslední 3 měsíce, potvrzené banko
  6. Vytištěná elektronická letenka.
  7. Rezervace ubytování

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum do 30 dnů 1400 675 2075
Obchodní vízum 1 rok 1960 675 2635
Express  840 425 1265

Comments are closed.