Víza do Kambodži | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza potřebujete tyto dokumenty:

  1. e-Visa formulář
  2. Cestovní pas s platností minimálně 6 měsíců po předpokládaném vstupu do země;
  3. Současná fotografie pasového formátu v digitální podobě (soubor JPEG nebo PNG).
  4. Potvrzení o zaplacení administrativního poplatku

 

S e-Vízem je možno vstoupit do země pouze přes uvedené přechody: Phnom Penh International Airport / Siem Reap International Airport / Cam Yeam / Poi Pet / Bavet

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum Jednovstupové vízum ( 30 dnů ) 925 500 1425

Comments are closed.