Víza do Saúdská Arábie | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza potřebujete tyto dokumenty:

  1. Cestovní pas(+kopii dvojstránky s fotografií) s minimálně jednou volnou dvoustránku určenou pro víza. Platnost cestovního pasu musí minimálně o 9 měsíců přesahovat platnost uděleného víza;
  2. Vízový formulář vyplněný
  3. 2 x Barevnou fotografii o rozměru 3,5×4,5 cm se zřetelným zobrazením obličeje žadatele v předním čelním pohledu na bílém pozadí, bez tmavých brýlí a pokrývky hlavy (výjimku z tohoto nařízení představují občané, kteří jsou s pokrývkou hlavy vyfoceni i v cestovním dokladu);
  4. Doklad o zaplacení poplatku

 

Turistika: rezervace zpáteční letenky

Služební vízum: Vysílací dopis české firmy, ověřený Hospodářskou komorou ČR, nebo zvací dopis od partnerské firmy ze Saúdské Arábie s registračním číslem Ministerstva zahraničních věcí SA a ověřený obchodní komorou SA, výpis z obchodního rejstříku SA firmy, výpis z obchodního rejstříku české firmy.

Comments are closed.