Víza do Thaj | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza do Thajska potřebujete tyto dokumenty:

  1. Cestovní pas (+kopii dvojstránky s fotografií) s minimálně jednou volnou dvoustránku určenou pro víza. Platnost cestovního pasu musí minimálně o 6 měsíců přesahovat platnost uděleného víza;
  2. Vízový formulář vyplněný
  3. Barevnou fotografii o rozměru 3,5×4,5 cm.
  4.  Výpis z účtu(jen v případě vícevstupého víza).

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum 1 vstup ( 60 dnů) 800 600 1400
multi 60 dnů ( behem 90 dnů) 4000 600 4600
Tranzitní vízum multi do 30 dnů 650 600 1250

Comments are closed.