Víza do Vietnam | Vízová služba v Praze

K vyřízení víza potřebujete tyto dokumenty:

  1. Cestovní pas Platnost cestovního pasu musí minimálně o 6 měsíců přesahovat platnost uděleného víza;
  2. Vízový formulář vyplněný
  3. Barevnou fotografii o rozměru 4×6 cm

 

Typy viz Doba vyhotovení Konzulární poplatek Servisní poplatek Celkem
Turistické vízum Jednovstupové vízum ( 30 dnů ) 2500 500 3000
Jednovstupové vízum ( do 90 dnů ) 3000 500 3500
Multi vízum ( 30 dnů ) 3000 500 3500
Multi vízum ( do 90 dnů ) 4000 500 4500

 

Comments are closed.